Puheet Real Madridin maalivahtijahdista ovat jatkuneet useamman vuoden ajan.

Viime aikoina puheet ovat kiihtyneet voimakkaasti. Syynä on ollut Kepa Arrizabalaga, joka on useamman lähteen mukaan Realin ostoslistalla. Athletic Bilbaon maalivahdista teke erittäin houkuttelevan se, että hänen sopimuksensa umpeutuu ensi kesänä. Tai olisi umpeutunut.

Hiljattain baskilähde ETB kertoi, että Athletic olisi suostunut 23-vuotiaan maalivahtinsa vaatimuksiin ulosostopykälästä. Athletic olisi halunnut 80 miljoonan pykälän, mutta Kepa on tiettävästi vaatinut 40-50 miljoonan ulosostoa (lue lisää tästä).

Nyt samaa kertoo Cadena SER, jonka mukaan Real pohtii 50 miljoonan euron sijoittamista Kepaan. 50 miljoonaa on kuitenkin hyvin paljon enemmän kuin nolla euroa, jolla Kepan alun perin piti irrota ensi kesänä. Ja kenties juuri tästä syystä Kepa ei ole Realin ykkösvaihtoehto Keylor Navasin seuraajaksi.

Cadena SER kertoo, että Kepa on Realin kakkosvaihtoehto. Ensisijaisesti seura tavoittelee edelleen Manchester Unitedin David de Geaa, jonka siirto Realiin oli pari vuotta sitten vain minuuteista kiinni (lue tästä mitä silloin oikein tapahtui). SER:n mukaan Real olisi valmis maksamaan de Geasta 70 miljoonaa euroa. 27-vuotiaan sopimus ulottuu kesään 2019.