Lauantainen Madridin derby päättyi maalittomaan pistejakoon (raportti), joten loogisesti myöskään joukkueiden ykköspyssyt Antoine Griezmann ja Cristiano Ronaldo eivät saaneet pitkää maalitonta jaksoaan katkaistuksi.

Griezmann teki viime kaudella Atléticolle 16 La Liga -maalia ja Ronaldo Realille peräti 25. Ronaldoa tehokkaimpia sarjassa olivat vain Lionel Messi ja Luis Suárez.

Tällä kaudella kumpaisenkin maalinteko on tökkinyt ennenkuulumattomalla tavalla.

Griezmann pelasi lauantaina jo kahdeksannen peräkkäisen ottelunsa (La Liga ja Mestarien liiga) ilman maalia. Edellisen kerran Atlético-hyökkääjä heilutti verkkoa Atléticon paidassa Mestarien liiga -pelissä Chelseaa vastaan 27. syyskuuta, ja tuolloinkin rankkarista.

Yhteensä maaleja on syntynyt La Ligassa kaksi ja Mestarien liigassa yksi. Maaliton jakso on Griezmannin Atlético-uran pisin. Ranskan maajoukkuepaidassa Griezmann on onnistunut maalinteossa kahdesti tuon jälkeenkin.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
ATM 0-0 RMA (77') - Se ha ido Griezmann. Otro partido más sin marcar con el Atlético y ya van 8 consecutivos. En total, 715 minutos sin ver puerta desde su gol de penalti al Chelsea. La peor racha de su carrera en el Atlético de Madrid.

Yhtään valoisammalta ei näytä Cristiano Ronaldonkaan kohdalla. Mestarien liigassa portugalilainen on tehnyt jo kuusi maalia – vähintään yhden joka pelissä – mutta La Ligassa jyvä ei tunnu löytyvän.

Lauantain jälkeen Cristiano Ronaldo on pelannut neljä perättäistä La Liga -ottelua ilman maalia, yhteensä 360 minuuttia. Viimeksi verkko heilui 14.10. ottelussa Getafea vastaan.

Vain yksi tehty maali 12 sarjakierroksen jälkeen on Cristiano Ronaldon La Liga -uran ylivoimaisesti kehnoin saldo. Aiempi ”ennätys” oli miehen tulokaskaudella 2009-2010, jolloin osumia oli tässä vaiheessa kautta koossa viisi. Parhaimmillaan Ronaldo on onnistunut 12 ensimmäisessä pelissä jopa 20 kertaa, ja kahdella edellisellä kaudellakin kahdeksan kertaa.

2016-17: 8️⃣
2017-18: 1️⃣ (ha jugado 720 minutos en esta Liga)

Saapa nähdä, kumpi herroista saa kuivan kautensa poikki ensin.

Juttua on muokattu 19.11. klo 1.13. Aiempi tieto Ronaldon kahdeksasta perättäisestä pelistä ilman maalia oli väärä, ja on nyt korjattu neljäksi.