Mestarien liigan alkulohkoja on pelattu kolmen kierroksen verran.

Espanjalaisjoukkueiden aloitus Mestarien liigassa on sujunut ennakko-odotuksiin nähden välttävästi. Atlético ja Sevilla ovat lohkoissaan kolmansia. Real Madrid on Tottenhamin takana toisena, vaikka kaksikolla onkin sama pistemäärä ja maaliero.

Vain ja ainoastaan Barcelona on aloittanut Mestarien liigan täydellisesti. Seura on voittanut jokaisen lohkopelinsä ja majailee lohkonsa kärkipaikalla.

Atléticolla on nelikosta tukalin tilanne. Punavalkoiset ovat keränneet kolmesta ottelustaan vain kaksi tasapelipistettä. Chelsea johtaa lohkoa seitsemällä pisteellään ja AS Roma tulee perästä viidellä pisteellä. Atléticon on voitettava kotonaan pakon edessä niin Karabah kuin Roma ja samalla toivoa, että Chelsea kaataa Italiassa Roman. Jos Roma nappaa pisteen tai voittaa, pitää Atléticon voittaa lisäksi Chelsea Stamford Bridgellä.

Sevilla murskattiin tiistaina Spartakin toimesta jopa luvuin 5-1. Kyseessä on keskimääräisesti surkein La Liga -joukkueiden kauden aloitus Mestarien liigassa sitten kauden 2012-2013.

La Liga -seurat ovat keränneet tähän mennessä yhteensä 22 pistettä 12 ottelusta. Viime kaudella tähän aikaan espanjalaisseurat olivat keränneet 33 pistettä kolmannen lohkokierroksen jälkeen.

Lähde: Marca