Lionel Messi kaatoi Eibarin käytännössä yksinään. Barcelona voitti baskit Camp Nou’n yleisön edessä jopa luvuin 6-1 ja jatkaa siten puhtaalla pelillä La Ligan kärjessä viiden ottelun jälkeen.

Messi ampui neljä maalia Eibarin verkkoon. Maali-iloittelu alkoi avausjakson puolivälissä, kun Barcelonalle vihellettiin hieman kyseenalainen pilkku, jossa oli toki kontakti. Messi laukoi pallon verkon perukoille, vaikka Eibarin Marko Dmitrovic olikin pilkussa hyvin mukana.

Varttia myöhemmin nimensä maalitilastoon piirsi Paulinho. Brasilialainen puski pelivälineen maaliin kulmasta ja teki siten osuman toisessa peräkkäisessä ottelussa muutaman päivän sisällä. Tauolle mentiin katalaanien kahden maalin johtoasemassa. Kahden maalin johtoasema ei kuitenkaan pysynyt pitkään samanlaisena, koska Denis Suárez iski Barcelonan kolmannen toisen jakson alussa. Paulinhon tapaan toisessa ottelussa peräkkäin maalin tehnyt Denis pääsi laukomaan vapaasti muutaman metrin etäisyydeltä ja ottelu oli taputeltu.

Sergi Enrich toi kavennusosumallaan Eibarin näennäisesti otteluun mukaan hetkeksi. David Juncá lähetti laidalta keskityksen ja Enrich pääsi viimeistelemään maalin edustalta voitettuaan kaksinkamppailun Gerard Piquéta vastaan.

Sitten alkoi Messi-show. Argentiinalaistaituri sijoitti aluksi boksin rajalta illan toisensa ja kolmea minuuttia myöhemmin täydensi hattutemppunsa pelattuaan seinän Paulinhon kanssa ja päästyään viimeistelemään komean juoksunsa päätteeksi. Vielä hetken ennen loppua Messi teki samankaltaisen maalin. Argentiinalainen syötti laidalla olleelle Aleix Vidalille ja Vidal syötti sekuntia myöhemmin maalin eteen – tuloksena Messin neljäs ja ottelun viimeinen maali.

Messi on tehnyt viiden sarjaottelun jälkeen yhdeksän maalia.