© Kuva: Getty Images

Englantilaislähde: Tottenham-pelaaja on Barcelonan uusi kohde, jos Liverpool ei myy Philippe Coutinhoa

Perjantaina oli erittäin tapahtumarikas päivä Barcelonaan huhutun Philippe Coutinhon siirtosaagan suhteen. Ensin Liverpool kertoi, ettei brasilialainen ole myynnissä, tämän jälkeen uutisoitiin, että Coutinho olisi jättänyt siirtopyynnön seuralleen, koska tahtoo siirtyä Camp Noulle.

Tässä olisi jo reilusti draamaa yhdelle päivälle, mutta tämän jälkeen Liverpool Echo ehti jo kumota väitteen siirtopyynnöstä ja tunteja myöhemmin he vahvistivatkin aiemmin uutisoidun siirtopyynnön olevankin totta.

Tilanne on siis tuoreiden tietojen mukaan se, että Liverpool ei halua myydä 25-vuotiasta tähtipelaajaansa, mutta Coutinho itse tahtoo lähteä. Tilanne on siis erittäin monimutkainen ja talvella viisivuotisen jatkosopimuksen allekirjoittaneen taiturin Barcelona-siirto on vielä kaukana toteutumisesta.

Nyt englantilaismedia Independent uutisoi, että jos Liverpool saa tahtonsa läpi ja Coutinho jää Valioliigaan, on Barcelonalla jo seuraava vaihtoehto mielessä. Katalonialaisseuran kerrotaan valmistelevan tarjousta Tottenhamin Christian Eriksenistä.

Tanskalainen saapui Pohjois-Lontooseen kesällä 2013 noin 13 miljoonalla eurolla. Hänen otteet ovat kuitenkin olleet erinomaiset, joten tuo summa on kaukana siitä, mitä Barcelonan tulisi pelaajasta maksaa.

Kaiken lisäksi Tottenhamin Daniel Levy tunnetaan yhtenä jalkapallomaailman tiukimpana neuvottelijana, joten voi jo nyt sanoa, että Barcelonan tulee tehdä kolminumeroinen tarjous, jos tahtoo Eriksenin tosissaan.

Lähteen mukaan Barcelona on haastavista lähtökohdista huolimatta valmis kääntämään katseensa seuraavaksi Erikseniin, jos Coutinho jää saamatta.