Real Madridia kymmenen vuoden ajan edustanut Pepe varmisti myöhään eilisiltana ensimmäistä kertaa julkisuudessa jättävänsä seuran alkavana kesänä.

34-vuotias Portugalin maajoukkuetoppari ei päässyt Real Madridin kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Pepen nykyinen Madrid-sopimus päättyy tämän kuun lopussa.

– On selvää, etten aio jatkaa ensi kaudella Real Madridissa. Etappini Madridissa päättyy. Nämä kymmenen vuotta ovat olleet loistavia, Pepe totesi Copen haastattelussa.

– Real Madridin tavat neuvottelupöydässä eivät olleet oikeanlaisia. He tarjosivat minulle vain yhden vuoden jatkosopimusta kahden vuoden sijasta. Olen kuitenkin onnellinen, koska olen antanut vuosien saatossa kaikkeni tälle paidalle. Olen puolustanut Madridia kynsin ja hampain.

– En ole vielä allekirjoittanut mitään sopimusta uuden joukkueen kanssa, mutta minulla on paljon tarjouksia esimerkiksi Pariisista, Milanosta ja Englannista. Olen vienyt jo suurimman osan kotini kalusteista Portugaliin, mutta minun pitää miettiä, mitä teen Madridin kotini kanssa.

Zinédine Zidanen työ Madridissa on ollut huikeaa, mutta on kuitenkin asioita, joita en vielä ymmärtänyt. En hyvästellyt Zidanea, koska hän ja koko seura tiesivät ennen minua, että joudun lähtemään täältä.

Muutaman viikon kuluttua alkavassa Confederations Cupissa maataan edustava Pepe voitti Real Madridissa esimerkiksi kolme sarjamestaruutta ja kolme Mestarien liigaa.