Espanjalaismediaa viime aikoina erittäin paljon puhuttanut kamppailu Atlético Madridin nuoresta Theo Hernándezista on saanut uuden käänteen. Nyt nimittäin Real Madridin lisäksi FC Barcelona on tullut mukaan pelaajan tavoitteluun.

Hernández pelaa tällä hetkellä Deportivo Alávesissa lainalla, mutta on tilanteessa, jossa hän saa käytännössä valita kenet vain Espanjan kolmesta suurseurasta. Hänellä on sopimusta jäljellä Atlético Madridin kanssa vielä vuoteen 2021 saakka, joten halutessaan hän voi jäädä seuraan vielä pitkäksi aikaa.

Hernándezilla on sopimuksessaan 24 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka Real Madridin on jo aiemmin kerrottu olevan valmis maksamaan. Nyt AS:n mukaan katalonialaisseura on myös valmis tuon ulosostosumman maksamaan.

Madridilaismedian mukaan Atleticon puolustaja olisi jo yhdessä vaiheessa päässyt Real Madridin kanssa yhteisymmärrykseen siirrosta paikallisvastustajaan, mutta tuoreimpien tietojen mukaan miehen agentti tahtoisi mieluiten edustamansa pelaajan menevän Barcelonanaan.

Barcelona on yrittänyt jo aiemmin hankkia nuorukaista, mutta tuo päättyi vain siihen, että hänen ulosostosumma nostettiin kuudesta miljoonasta eurosta nykyiseen.

Kaikkien siirtohuhujen keskellä on hyvä muistaa, että puolustaja itse on sanonut olevansa Atléticon kannattaja ja kuuluvansa punavalkoiseen perheeseen.