Real Madridin puolustaja Pepen on kerrottu jo päättäneensä siirtyä Kiinan liigan Hebei China Fortuneen. Nyt uusimpien huhujen mukaan hän olisi kieltäytynyt kiinalaisseuran rahakkaasta 12 miljoonan eruron vuosipalkan tarjouksesta.

Pitkään Real Madridia edustanut Pepe on jo kauan aikaa sitten päättänyt lähteä seurasta sopimuksensa päätyttyä, eli tulevana kesänä.

Portugalilaisen maajoukkuevalmentan Fernando Santosin kerrotaan olevan henkilö, joka sai Pepen muuttamaan mielensä Kiinan sarjasta. Valmentaja kertoi, että Kiinassa pelaaminen olisi riski hänen osallistumiseensa vuoden 2018 MM-kisoissa.

Pepe on kärsinyt hieman loukkaantumisista tämän kauden aikana, mutta on kunnossa ollessaan saanut edelleen hyvän määrän vastuuta.

Kiinaan siirtymisen peruunnuttua PSG ja Manchester City ovat tietojen mukaan tarjoamassa miehelle kahden vuoden sopimusta.

Pepe on edustanut Real Madridia vuodesta 2007 lähtien. Nykyisen sopimuksen päätyttyä hänen kymmenvuotinen ura madidissa vaihtuu joko Ranskan pääsarjaan tai Valioliigaan.