Barcelona teki ihmeen Katalonian illassa, kun PSG kaatui lopulta luvuin 6-1. Avausosa päättyi Pariisissa luvuin 4-0, joten Barcelona meni puolivälieriin vieraiden vierasmaalista huolimatta.

Barcelona otti pelin haltuunsa heti alkuminuutilta lähtien. Luis Suárez puski kamppailun avausmaalin jo kolmannella minuutilla ja kotiyleisö alkoi uskomaan Barcelonan pystyvän laittamaan pariisilaiset laulukuoroon. PSG oli ensimmäiset kaksikymmentä minuuttia täysin jyrän alla, eikä Unai Emeryn miehistö saanut organisoitua ainuttakaan hyökkäystä isäntien puoliskolla.

Barcelona loi valtavalla pelinhallinnallaan PSG:lle paniikin ja lopulta se kostautui avausjakson lopulla, kun Layvin Kurzawa sähläsi pelivälineen omaan verkkoon. PSG pääsi tauolle vain kahden maalin takaa-ajoasemasta ja se oli Emerylle varmasti helpotus.

Toisella jaksolla oli luvassa kuitenkin vielä aggressiivisempi Barcelona, jos se on ylipäätään mahdollista. Pariisilaiset saivat kaivaa jälleen pallon maalistaan jakson alussa. Neymar hankki Barcelonalle pilkun ja Lionel Messi viimeisteli varmasti täplältä. PSG kuitenkin kavensi kymmenen minuuttia myöhemmin Edinson Cavanin loistovedolla boksin sisältä ja ottelupari näytti taputellulta.

Barcelona ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan, vaikka varsinaisen peliajan viimeiset puoli tuntia kahta viimeistä lukuunottamatta olikin varsinaista pallottelua. Ángel dí María missasi läpiajon loppuhetkillä ja Barcelona sai siitä valtavasti virtaa. Neymar teki Barcelonan neljännen kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Minuutti myöhemmin Suárez kalasti isännille pilkun ja brasilialainen osui toistamiseen.

Lisäajan viimeisellä minuutilla Sergi Roberto räjäytti kotiyleisön liitoksistaan tehtyään Barcelonan kuudennen ja viimeisen maalin.

PSG:n esitys jätti paljon toivomisen varaa, mutta samalla Barcelona pelasi todennäköisesti kauden parhaan pelinsä muutamaa nukahdusta lukuunottamatta.

Barcelona jatkaa siten Mestarien liigan puolivälieriin.