© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmann avautui rakkaudestaan NBA:ta kohtaan – ”Hän on koripallon Iniesta”

Atlético-kärki Antoine Griezmann on tunnettu intohimoisesta suhtautumisestaan NBA-koripallosarjaan.

25-vuotias Ranskan maajoukkuehyökkääjä on tuttu näky Pohjois-Amerikassa, sillä Griezmann käy käytännössä aina lomillaan katsomassa paikan päällä NBA-koripalloa. Joulutauon aikana eilen Las Palmasia vastaan maalin iskenyt hyökkääjä matkasi Clevelandiin ja New Yorkiin katsomaan idoliensa otteita.

Griezmann kertoi innokkaana AS:lle asiasta.

– Minulla on valtavasti NBA-tähtien pelipaitoja nimikirjoituksien kera kotonani. Löytyy esimerkiksi  D’Angelo RussellinDeMarcus Cousinsin, Tony Parkerin, Nicolas Batumin, Derrick Rosen ja muiden paidat. Tykkään paljon Ricky Rubiosta, koska hän antaa jatkuvasti niin loistavia syöttöjä. Hän on kuin koripallon Iniesta.

Griezmann osasi myös kertoa joukkueen, joka on hieman samantapainen Atléticon kanssa.

– Detroit Pistons on kaltaisemme joukkue. Se on kova joukkue, joka tekee valtavasti töitä ja ei kaihda kontaktia. He muistuttavat vastustajaa olemassaolostaan jatkuvasti.

– Jos olisin itse koripalloilija, niin olisin tietenkin joukkuepelaaja. Olen sellainen jalkapallossakin, joten se olisi luontevaa. Olisin pelaaja, joka antaisi paljon hyviä syöttöjä, mutta pystyisi kuitenkin myös ratkaisemaan otteluita.