Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Saúl vahvisti olevansa sivussa huomisesta Granada-kamppailusta. Viimeisen vuoden aikana itsensä suuren jalkapallomaailman estradille nostanut elcheläinen sai pienoisen vamman vajaat kaksi viikkoa sitten, kun Atlético haki arvokkaan vierasvoiton Valenciasta.

Espanjan maajoukkuevalmentaja Julen Lopetegui päätti kuitenkin kutsua nuorukaisen maajoukkueen mukaan, mutta Saúl matkusti takaisin Madridiin muutaman päivän maajoukkuekomennuksen jälkeen vammansa takia. Pelaaja kommentoi loukkaantumistaan eilen, kun Atlético virallisti uuden kauppansa Madridin pääkadulla.

– Veikkaan, etten ehdi kuntoon Granada-otteluun. Katson, mitä voin tehdä asialle, mutta tuskin kuntoudun. Vammani ei ole niin vakava tai huolestuttava, koska nyt tunnen enää vain pientä kipua oikeassa nilkassani. Minulla ei ole tiedossa tarkkaa paluupäivääni, mutta tiedän palaavani kuitenkin ihan piakkoin.

– Oli harmi, että minun piti tämän takia jättää maajoukkue, mutta toivottavasti Lopetegui kutsuu minut sinne jatkossakin.

Sarjakärki Atlético isännöi sarjajumbo Granadaa huomenna iltapäivällä Vicente Calderónilla.