Heinäkuussa tyttöystävänsä Emma Rhys-Jonesin kanssa kihlautuneen Real Madridin tähtipelaajan Gareth Balen tuleva perhe on joutunut vakavien tihutöiden kohteeksi. Englantilaislehtiä lainaava AS kertoo, että Balen nuorikon sukulaisia on kovisteltu viime viikkoina useaan otteeseen.

Kaksi viikkoa sitten Rhys-Jonesin isovanhempien kotitalon ikkunasta heitettiin sisään tiiliskiviä. Lisäksi Rhys-Jonesin isoisän auto sytytettiin tuleen. Maanantaina perheessä koettiin jo toinen autopalo, kun Balen kihlatun 55-vuotiaan tädin auto tuikattiin liekkeihin tämän kotitalon lähellä.

Kovien otteiden uskotaan olevan seurausta Galen appiukon tekemistä rikoksista. Martin Rhys-Jones tuomittiin Yhdysvalloissa kuudeksi vuodeksi vankilaan vakavista petoksista. Rhys-Jones oli myynyt kolmen vuoden aikana hyväuskoisille ostajille arvottomia osakkeita korkeaan hintaan, ja netonnut rahanpesullaan lähes 2,6 miljoonaa euroa. Hänellä oli Englannissa, USA:ssa ja Kanadassa lähes 250 uhria.

Rhys-Jones on ollut vangittuna jo neljän vuoden ajan. Bale ja hänen kihlattunsa Emma lykkäsivät häitään, jotta walesilaisfutaajan appiukko pääsee aikanaan myös juhliin mukaan.

Bale ja Emma Rhys-Jones ovat tiettävästi nostaneet myös oman kotinsa turvallisuustasoa Brittein Saarilla sattuneiden tihutöiden takia.

Lähteet: AS ja Daily Mirror