Lionel Messi on rikkonut ennätyksen, jota pitkään pidettiin saavuttamattomana. Messi viimeisteli Sevillaa vastaan uransa 252. maalin ja nousi La Ligan kaikkien aikojen maalitilastossa Telmo Zarran ohi.

Ennätysmaali syntyi 72 minuutin kohdalla. Messi käytti palloa Neymarilla, joka syötti takatolpalle. Pallo näytti tulevan Luis Suárezille, mutta Messi liukui pallon uruguaylaisen edestä tyhjään maaliin. Osuma oli Messille illan toinen. Ennätystä sivuava maali tuli vapaapotkusta.

Barcelonan ja Sevillan välinen ottelu on yhä kesken. Barca johtaa maalein 4-1, kun peliä on pelaamatta noin 15 minuuttia.

Toimittajan sana

Sanat alkavat loppua kesken. Lionel Messiä voi hyvällä syyllä pitää Barcelonan kaikkien aikojen pelaajana. 252 maalia 290 ottelussa. Hämmästyttävintä Kirpussa on se, että maalitahti on pysynyt täysin hämmentävänä jo vuosikausia. Hauskintahan tässä on se, ettei Messin arvo edes näy pelkästään maalitilastoissa. Hän on myös joukkueensa paras ratkaisevien syöttöjen antaja. Laliiga.comilta suuret onnittelut suurenmoiselle pelaajalle.

Korjaus klo 22:42. Messi tarvitsi maaliennätykseen 290 ottelua, eikä 286:tta, kuten aiemmin uutisoimme.