Sevilla onnistui voittamaan İstanbul Başakşehirin Turkissa Mestarien liigan playoff-kierroksen ensimmäisessä osassa lopulta luvuin 2-1. Andalusialaisten maaleista vastasivat Sergio Escudero ja Wissam Ben Yedder.

Kamppailun avausmaali nähtiin jo vartin kohdalla. Sevilla ryösti isänniltä pallon keskialueella, rakensi nopean vastahyökkäyksen ja Escudero ampui loisteliaan vedon boksin reunalta turkkilaisten verkkoon. Başakşehir hallitsi ottelua, mutta Sevillan puolustus kesti ja Eduardo Berizzon miehistö iski vaarallisesti vastaan.

Başakşehir onnistui tasoittamaan puoli tuntia ennen päätösvihellystä. Eljero Elia karkasi puolittaiseen läpiajoon ja laukoi juuri jatkosopimuksen tehnyttä Sergio Ricoa päin. Espanjan maajoukkuevahti päästi helpohkon oloisesti laukauksen jalkojensa välistä ja päästi isännät otteluun mukaan. Başakşehir jatkoi painostamistaan, mutta ei onnistunut maalipaikoistaan.

Viisi minuuttia ennen loppua Ben Yedder iski Sevillalle tärkeän toisen vierasmaalin ja siten myös ottelun voittomaalin. Rico korjasi erheensä lisäajalla napattuaan komeasti Elian boksin sisältä lähteneen laukauksen ja antoi Sevillalle loistavat lähtökohdat ensi viikolla pelattavaan toiseen osaan.