Diego Costan paluu Atléticoon tämän siirtoikkunan aikana on hyvin todennäköistä. Kärki on lomaillut kahden kuukauden ajan Brasiliassa, sillä Antonio Conte ei halua nähdä pelaajaa harjoituksissaan.

Costa paljasti toissa päivänä ensimmäistä kertaa julkisuudessa haluavansa siirtyä vain ja ainoastaan Atléticoon. Kärjen entinen joukkuetoveri Tomáš Ujfaluši kommentoi eilen AS:n haastattelussa Costan tilannetta. Ujfaluši ja Costa pelasivat yhdessä Atléticossa kaudella 2010-2011.

– Toivottavasti hän palaa. Diego on täydellinen kärki Atléticolle. Costa oli uskomaton persoona, kun pelasimme yhdessä Atléticossa. Hän vietti aikaansa paljon Simão Sabrosan, Paulo Assunçaon ja Filipe Luisin kanssa. Heidän kanssa voitimme paljon.

– Costa on ideaali kärki Diego Simeonelle. Hän on taistelija, joka jättää aina kaiken kentälle. Costa on vahva, nopea ja tekee paljon maaleja. Hän on iskenyt valtavasti maaleja Valioliigassa, joka on todella haastava sarja ja hän voi luoda Antoine Griezmannin kanssa yhden Euroopan parhaista kärkipareista.