Ranskalaismedia Téléfootin ja Marcan aikaisemman uutisoinnin perusteella voi saada sellaisen kuvan, että walesilainen Gareth Bale, 27, olisi lähdössä Real Madridista. Nyt Marca kuitenkin itse ampuu nämä huhut alas.

Marcan mukaan seuran hierarkia ja Zinédine Zidane säilyttävät Balen aseman koskemattomana. Laituri ajattelee ainoastaan ensi kautta Estadio Santiago Bernabéulla.

Balen viime kausi oli henkilökohtaisesti pettymys. Loukkaantumiset moukaroivat häntä siten, ettei hän voinut pelata ratkaisevissa otteluissa. Bale ei osallistunut UEFA Super Cupiin ja häneltä jäi väliin seurajoukkueiden MM-kilpailut sekä La Ligan ratkaiseva päätöskierros. Mestarien liigan loppuottelussakin walesilainen kävi kentällä pyörähtämässä, kun ottelu oli jo ratkennut.

Real Madrid uskoo kuitenkin, että Bale voi nousta ensi kaudella jälleen omalle tasolleen. Se ei halua luopua korkean profiilin laituristaan etenkään nyt, kun Cristiano Ronaldon, 32, tulevaisuus seurassa näyttää epävarmalta.

Bale allekirjoitti viime kaudella uuden jatkosopimuksen ja hän on omien sanojensa mukaan onnellinen Madridissa. Marca kertoo, että Bale on unelmoinut Real Madridissa pelaamisesta lapsuudesta lähtien, ja Los Blancos aikoo pitää hänestä kiinni vielä vähintään yhden sesongin ajan.