Marca: Zinédine Zidane haluaa raivata tähtipelaajansa Euroopan himotuimman lupauksen tieltä

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismedia Marca kertoo, että Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane ja seuran puheenjohtaja Florentino Pérez keskustelevat jatkuvasti. Lehden mukaan molemmat pitävät ranskalaista Kylian Mbappéa Euroopan kiinnostavimpana lupauksena eivätkä he halua päästää häntä karkuun.

Koska Portugalin Cristiano Ronaldo ja ranskalainen Karim Benzema ovat tiiviisti mukana Realin systeemissä, Zidane ajattelee, että hänen pitäisi myydä walesilainen Gareth Bale muualle. Vaikka 21-vuotias Marco Asensio on tulossa taustalta, manageri haluaisi istuttaa uuden suurlupauksensa laidalle.

Maksa nyt, peluuta myöhemmin

Espanjalaisseuran toinen vaihtoehto on suostua erilaiseen diiliin Monacon kanssa. Mbappé pelaisi vielä tulevan kauden Ligue 1:ssä, minkä jälkeen hän muuttaisi Madridiin kesällä 2018.

Sopimus takaisi Mbappélle taattua peliaikaa MM-kilpailuja edeltävän kauden ajaksi. Real Madridille sopimus puolestaan takaisi sen, ettei mikään muu seura kykenisi tavoittelemaan nuorukaista. Onnellinen Gareth Bale saisi jatkaa Madridissa vielä seuraavat 12 kuukautta.

Los Blancosilla on takanaan seurahistoriansa menestyksekkäin kausi, kun se voitti UEFA Super Cupin, La Ligan, Mestarien liigan ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Bale ei pystynyt pelaamaan MM-kilpailuissa eikä UEFA Super Cupissa. Hän menetti myös La Ligan ratkaisevan päätöskierroksen ja Mestarien liigan loppuottelussa hän pääsi kentälle vasta 77. minuutilla. Madridilaisjoukkue johti ottelua jo 3-1 siinä vaiheessa.

Kylian Mbappé pelasi sensaatiomaisen kauden. Kaikki kilpailut huomioiden 18-vuotias ranskalainen onnistui maalinteossa 26 kertaa, kun Monaco voitti Ranskan liigan ja selviytyi Mestarien liigan välieriin.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!