Real Madridin tähtipelaaja Gareth Bale joutui aloittamaan lauantaina pelatun Mestarien liigan loppuottelun vaihtopenkiltä. Loukkaantumisista kärsinyt laitahyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella vain 19 La Liga -ottelussa. Näiden seurauksena on huhuttu, että Real Madrid olisi valmis kuuntelemaan tarjouksia pelaajastaan, joka muun muassa brittimedia Independentin mukaan tahtoisi palata takaisin Englantiin.

Loppuottelun jälkeen Bale kertoi, että ei ole itse edes kuullut kyseisistä huhuista.

– En koskaan lue mitään, joten en ole varma mitä sanoa. Olen onnellinen täällä ja allekirjoitin viime kesänä pitkän jatkosopimuksen.

Walesin maajoukkuepelaaja pääsi juhlimaan vasta historian kuudentena pelaajana Mestarien liigan voittoa kotikaupungissaan.

– Loppuottelun pelaaminen kotikaupungissa on mahtavaa, mutta vielä parempaa on sen voittaminen. Tämä oli käsittämätön tilaisuus ja upea kokemus.

– Tämä on uskomatonta. Tulin Real Madridiin voittamaan pokaaleita ja tällä hetkellä nautimme niiden voittamisesta.

Kyseessä oli madridilaisseuran kolmas Mestarien liigan voitto neljän vuoden sisään. Joukkue voitti päättyneellä kaudella myös La Ligan, Euroopan Super Cupin ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.