Italialaisen Corriere dello Sportin mukaan AS Roma on päässyt sopimukseen tällä hetkellä Paris Saint-Germainia valmentavan Unai Emeryn kanssa.

Emery tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään toimiessaan Sevillan päävalmentajana. Tuolloin espanjalaisvalmentaja johdatti joukkueensa kolmeen Eurooppa-liigan mestaruuteen. Emery siirtyi viime kesänä PSG:n päävalmentajaksi, mutta tulokset eivät ole miellyttäneet seurajohtoa, sillä Mestarien liigassa tie tyssäsi jo ensimmäisessä pudotuspelivaihehessa FC Barcelonaa vastaan ja Ranskan mestaruus on ainakin vielä toistaiseksi matkalla Monacoon.

Myös vuonna 2000 Sevillan urheilutoimenjohtajan pestin vastaanottanut Ramón ”Monchi” Rodríguezin on huhuttu jo pitkään siirtyvän roomalaisseuraan, joten on mahdollista, että menestystä saavuttanut kaksikko palaa työskentelemään samaan seuraan vuoden tauon jälkeen.

Monchi tunnetaan lukuisista hankinnoistaan, jotka ovat maksaneet seuralle vain muutamia miljoonia ja heistä on myöhemmin saatu jopa kymmenkertainen hinta. Esimerkiksi Aleix Vidal, Carlos Bacca, Ivan Rakitic ja Geoffrey Kondogbia maksoivat seuralle yhteensä 14,5 miljoonaa euroa. Sevilla myi pelaajat pelaajat yhteensä noin 75 miljoonalla eurolla.