Portugalin suurin urheilulehti A Bola väittää Benfican hankkivan kesällä riveihinsä Atlético-vahti André Moreiran.

21-vuotias maalivahti on ollut kuluvan kauden Atléticon edustusjoukkueen mukana muiden maalivahtien loukkaantumisten vuoksi, mutta haluaa peliaikaa ja siten jättää seuran ainakin lainasopimuksen voimin tulevana kesänä. Portugalin U21-maajoukkuemaalivahti ei ole nimittäin saanut minuuttiakaan peliaikaa tällä kaudella Atléticossa, vaikka Jan Oblak ja Miguel Ángel Moyá ovat olleet vuorotellen pitkiäkin aikoja sivussa.

Lehden mukaan Benfica on kesällä myymässä maalivahtinsa Edersonin Manchester Unitediin ja tarvitsee siten korvaajan. Moreira on yksi maailman potentiaalisimmista maalivahdeista, joten siirto olisi varsinkin pelaajan kannalta looginen.

Moreiran piti pelata kuluva kausi lainalla Os Belenensesin riveissä Portugalin pääsarjassa, mutta Moyán elokuinen loukkaantuminen sotki suunnitelmat ja portugalilaisvahti joutui palaamaan Atléticoon ja on istunut penkillä läpi kauden. Vahdin suunnitelmat epäonnistuivat uudelleen joulukuussa, kun Oblak loukkaantui. Moreiran piti nimittäin siirtyä tammikuun siirtoikkunassa Portugaliin peliajan perässä, mutta Oblakin olkapääleikkauksen takia Moreira on istunut myös tammi- ja helmikuun Atléticon vaihtopenkillä.

A Bola toteaa Moreiran agentin Jorge Mendesin ja Benfican päässeen alustavaan yhteisymmärrykseen sopimuksesta.