Goal.com ja Fifa.com -sivustot kokosivat vuoden vaihtumisen kunniaksi vuoden 2016 parhaat sitaatit jalkapallomaailmasta.

Valitsimme niistä kymmenen osuvinta La Ligaan liittyvää sitaattia, ja mukaan mahtui muun muassa Cristiano Ronaldon ja Gerard Piquén lausuntoja.

Vuoden 2016 sitaatteja (lähteet: Goal ja Fifa)

”Kun näin hänet lentokentällä, sanoin itselleni: ’Tämä poika on liian pieni pelaamaan jalkapalloa.’ Luulin heidän huijanneen minua.”
Lionel Messin hankkinut Horacio Gaggioli ensimmäisestä tapaamisesta

”Minua ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä Xavi sanoo minusta. Hän pelaa Qatarissa tai en edes tiedä missä. Hän on voittanut joukkueen kanssa kaikki mahdolliset pokaalit, kuten maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden, mutta hän ei ole koskaan voittanut Ballon d”Oria.”
Cristiano Ronaldo

”Kun olin 17-18-vuotias ja yritin tehdä loikkaa edustusjoukkueeseen Manchesterissa, se oli paljon vaikeampaa, kokeneet pelaajat olivat k-sipäitä. Nykyään kun vitsailee hieman, se tuntuu olevan rikos.”
Gerard Piqué

”Lewandowski on maailman paras kärkipelaaja. Muistan vaihtaneeni hänen kanssaan paitoja; hänellä on uskomaton pyykkilautavatsa.”
Álvaro Morata

”Meidän on ihailtava taidetta, ja heillä on kaksi tai kolme pelaajaa, jotka muuttavat tavallisen elämän taiteeksi.”
Arsène Wenger Barcelonasta

”Minun mielestäni Messi ei ole ihminen, mutta Cristiano on paras ihmisistä.”
Gerard Piqué

”Jos koko joukkue olisi minun tasollani, olisimme ykkösiä.”
Cristiano Ronaldo helmikuussa

”Rakastan Messiä ja paitani sanoo Messin rakastavan minua.”
”Muovipussipoika” Murtaza Ahmadi, 6

”Olen rikki.”
Hristo Stoitshkov kuultuaan Johan Cruyffin kuolemasta

”Se oli todella, todella hohdokasta. Me vain menimme kotiini, joimme teetä ja katsoimme Only Fools and Horses -sarjaa. Oikeasti!”
Näyttelijä Gemma Atkinson vuoden 2007 ensitreffeistään Cristiano Ronaldon kanssa