Menettääkö Espanyol todennäköisesti kautensa parhaan pelaajan tammikuun siirtoikkunassa? Saattaa olla, sillä englantilaislähteiden mukaan Liverpool ja etenkin Jürgen Klopp haluavat ostaa kokeneen 35-vuotiaan Diego Lópezin katalaanien maalilta Merseysidelle.

López saapui Espanyoliin lainalle kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä AC Milanista kuluvaksi kaudeksi ja onkin esittänyt loisto-otteita seuran paidassa. Monet ovat toivoneet Lópezia jopa Espanjan maajoukkueeseen, joka periaatteessa onkin todennäköistä entisen Real Madridin maalivahdin otteet huomioidessa. Espanyolin puolustuspää on ollut yksi sarjan parhaista juuri Lópezin ansiosta.

Sen on huomannut myös Klopp ja Liverpool. Saksalaisluotsi ei ole tiedettävästi tyytyväinen maalivahtitilanteeseensa, jonka takia seura etsii parhaillaan vahvistusta kyseiselle osastolle. Jos seura haluaa Lópezin, niin Liverpool joutuu neuvottelemaan asiasta Milanin kanssa.

López on tosin useaan otteeseen syksyn aikana todennut olevansa hyvin onnellinen Espanyolissa ja on myös ilmoittanut halustaan jatkaa seurassa kuluvan kauden jälkeen, kun lainasopimus päättyy.