Real Madrid palasi La Ligan sarjakärkeen, kun se kaatoi Valdebebasissa Mallorcan maalein 2-0 (lue raportti). Yksi ottelun sankareista oli joukkueen kapteeni Sergio Ramos, joka laukoi vapaapotkusta La Liga -kauden kahdeksannen maalinsa. Maalilukema on Ramosin uusi yhden La Liga -kauden ennätys.

Realin valmentaja Zinédine Zidane oli Ramosin maalista hyvin innostunut, ja kehuikin avainpelaajaansa estoitta.

– Vaparimaali teki hänelle hyvää. Hän on harjoitellut sitä useita kertoja. Puolustuspäässä hän oli vahva, kuten aina. Ramos on joukkueemme johtaja, kapteenimme ja tiennäyttäjämme, Zidane sanoi Movistar+:n haastattelussa AS:n mukaan.

Koko joukkueen peliesitykseen valmentaja ei täysin tyytyväinen ollut, mutta täysi pistepotti miellytti otteluruuhkan keskellä.

– Meiltä puuttui vähän loistoa. Meidän täytyy olla vähän kovempia, sillä se on jalkapallossa tärkeintä. Puolustuksessa onnistuimme hyvin, mutta hyökkäyksestä puuttui terävyyttä.

– Ei se silti niin vakavaa ole, sillä olemme pelanneet neljä peliä lyhyessä ajassa. Tärkeää ovat kolme pistettä, ja meidän on ajateltava positiivisesti, Zidane summasi.

[readmore from=Real-Madrid]

– Parantamisen varaa on aina, mutta olemme voittaneet neljä peliä peräkkäin. Nyt täytyy levätä hyvin, sillä pelejä on paljon. Kaikille joukkueille tulee notkahduksia.

Seuraavassa ottelussaan ensi sunnuntaina Real Madrid kohtaa vieraissa Espanyolin.