Real Madrid ja Mallorca iskivät yhteen keskiviikkoiltana Valdebebasissa.

Real Madrid voitti kamppailun lopulta maalein 2-0, ja nousi takaisin La Ligan kärkipaikalle. Seura johtaa La Ligaa el Clásicoiden maalieron turvin.

Zinédine Zidane pisti samaan aikaan avauskokoonpanoonsa niin Karim Benzeman, Viníciusin, Eden Hazardin kuin Gareth Balenkin. Casemiro seurasi ottelun katsomosta saatuaan viime ottelussa korttitilinsä täyteen.

Avausjakso oli pelillisesti varsin tasainen. Putoamisviivan alapuolella oleva Mallorca loi Takefusa Kubon avulla muutaman näennäisen maalipaikankin.

Real Madrid teki ottelun voittomaalin 19. minuutilla. Luka Modric syötti pallon boksin juosseelle Viníciusille, ja brasilialainen nosti pelivälineen komeasti Mallorcan maalia vartioineen Manolo Reinan yli.

Toisella jaksolla Sergio Ramos iski loppulukemat komealla vapaapotkumaalillaan. Maali oli Ramosin kauden kymmenes kaikissa kilpailuissa.

Kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä ottelu nousi historiankirjoihin. Mallorcan päävalmentaja Vicente Moreno otti vasta 15-vuotiaan Luka Romeron kentälle. Marraskuussa 2004 syntyneestä Romerosta tuli siten koko La Ligan historian nuorin pelaaja.