Ennätyksellisen maalin tehnyt Sergio Ramos: ”Kaikki hälinä johtuu siitä, että johdamme”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Real Madridin topparilegenda ja kapteeni Sergio Ramos pelaa sensaatiomaisen hyvää kautta. Eilen Ramos saavutti 300. voittonsa La Ligassa, kun Mallorca kaatui Alfredo Di Stéfanolla 2-0.

Ramos upotti ottelussa komealla tavalla uransa kolmannen suoran vapaapotkumaalin. Maali oli puolustajalle kaikki kilpailut mukaan luettuna kauden kymmenes, ja La Ligassa kauden kahdeksas. Kahdeksan maalia yhden sarjakauden aikana on Ramosin henkilökohtainen uusi ennätys. Maaleista puolet eli neljä on syntynyt rankkarista.

Ramosin tehokkuus on La Ligan lähivuosiin peilattuna poikkeuksellista, sillä hänen maalimääränsä on korkein puolustajan tekemä 13 vuoteen. Kautta on vieläpä jäljellä vielä seitsemän ottelua.

Kaikki kilpailut mukaan luettuna Ramos on Karim Benzeman jälkeen Real Madridin tämän kauden toiseksi paras maalintekijä.

Real Madridin edellisestä suorasta vapaapotkumaalista La Ligassa oli ehtinyt vierähtää jo lähes puolitoista vuotta. Tammikuussa 2019 onnistui Dani Ceballos. Joukkueen seitsemällä viimeisellä vapaapotkumaalilla on seitsemän eri tekijää.

– Jalkapallo on joukkuepeliä. Vaikka henkilökohtaiset haasteet motivoivat ja ovat syy ylpeyteen, ovat ne kuitenkin toissijaisia. Ne ovat palkinto vuosien työstä, 34-vuotias Ramos sanoi pelin jälkeen Movistar+:n haastattelussa.

Mallorca-voitossa oli Ramosin mukaan rutiinivoiton makua, sillä kahden pelin viikkotahti alkaa käydä voimille.

– Joukkue on huomannut kertyneen väsymyksen, kun pelaamme kolmen päivän välein. Palautumisaika on, mikä on. Tavoitteemme oli palata sarjakärkeen. Parantamisen varaa on paljon, emmekä ole tyytyväisiä, sillä olimme pulassa joillain ottelun hetkillä, Ramos myönsi.

– Yleisesti ottaen aina voi parantaa. Pelit on osattava tappaa. Meidän täytyy pitää enemmän palloa ja riistää pallo vastustajan kenttäpuoliskolle. Se tekee kaikesta helpompaa.

Real Madridin edellisen, Real Sociedadia vastaan pelatun ottelun jälkeen tuomaritoiminnasta ja VAR:n onnistumisesta puhuttiin paljon. Ramos ei kohulle korviaan lotkauta.

– Kaikki se hälinä johtuu siitä, että johdamme sarjaa. Ennen sitä ei puhuttu niin paljoa.

– VAR voi auttaa meitä tai haitata meitä, mutta en usko etukäteen tehtyihin päätöksiin. Nyt tuon kohun myötä vaikuttaa siltä, että meidän pitäisi kiittää tuomareita sarjajohdostamme. Ihmisten ei pitäisi tehdä tästä elokuvaa, Ramos heitti.

– Jäljellä on seitsemän finaalia. Koronaviruskausia on vain yksi, ja me haluamme voittaa tämän faneillemme.

Ramos on tehnyt urallaan seura- ja maajoukkueessa kaikkiaan 118 maalia. Maaleista viimeiset 45 ovat syntyneet yhdellä kosketuksella.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS