Zinédine Zidane ei aio tehdä hätäratkaisuja tammikuun siirtoikkunassa Real Madridin viime aikaisten maalinteko-ongelmien selvittämiseksi.

Real Madrid on jäänyt kahdessa viimeisessä ottelussaan nollille Barcelonaa ja Athletic Bilbaota vastaan. 12 kaappia La Ligassa paukuttanut Karim Benzema on ollut joukkueen kantava voima tämän kauden mestaruustaistossa, mutta Zidane ei kaipaa uutta hyökkääjähankintaa hänen ja Luka Jovicin tueksi.

– Emme todellakaan [aio hankkia uutta hyökkääjää tammikuussa], en usko että tarvitsemme uutta kärkeä, Zidane vastasi ottelun jälkeen lehdistölle.

Goals scored by Real Madrid's 6 attackers vs Barcelona's trio

Real Madrid = 19
Benzema = 12
Bale & Rodrygo = 2
Hazard, Jovic & Vinicius = 1

Barcelona = 30
Messi = 13
Suarez = 10
Griezmann = 7

Only reason why Real Madrid are in title race is Benzema's goals.

– Niin kuin aina, kun pelaamme tällaisen ottelun ja hukkaamme ne maalintekopaikat mitä meillä tänään oli, olen ärsyyntynyt pelaajieni puolesta.

– Olemme turhautuneita, ettemme onnistuneet niistä paikoista mitä meillä oli. Jos sinulle aukeaa maalintekopaikka, sinun on viimeisteltävä se. Viimesessä kolmessa ottelussa meillä on ollut paljon palloa, mutta vähän maaleja.

– Minusta [vähäinen maalimäärä] ei ole ongelma, mutta jokaisella on oma mielipiteensä asiasta. Pysymme tyynenä. Olemme tehneet hyvää jälkeä viimeisen 4-5 kuukauden aikana.

Lähde: Marca