Barcelonan ainoa hollantilaispelaaja on tällä hetkellä keskikenttämies Frenkie de Jong. Siitä lähtien, kun joukkueen uudeksi valmentajaksi nimitettiin Hollannin A-maajoukkueen entinen käskyttäjä Ronald Koeman, on seuraan huhuttu yhtä jos toistakin hollantilaispelaajaa.

Donny Van de Beek meni jo Manchester Unitediin. Sittemmin Barcaan on huhuttu Lyonin Memphis Depayta. Yksi huhuihin noussut Hollannin maajoukkuepelaaja on puolestaan Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum.

Sportin mukaan Gini Wijnaldum olisi erittäin kiinnostunut siirtymään Barcelonaan. Hänellä on kuitenkin sopimusta enää vuosi jäljellä, eikä Barca halua maksaa miehestä kovin suurta siirtosummaa. Liverpoolin tähänastinen hintapyyntö 17 miljoonaa euroa on liian paljon.

[readmore from=Barcelona]

Barcelonan puolella on Liverpoolin ”pakko” myydä Wijnaldum. Tammikuusta lähtien hän voisi neuvotella vapaasti minkä tahansa seuran kanssa, joten jos marraskuussa 30 vuotta täyttävästä pelaajasta halutaan siirtokorvaus, olisi kauppoja syytä hieroa nyt.

Jatkosopimusneuvottelut Liverpoolin kanssa ovat Sportin mukaan joka tapauksessa katkenneet. Wijnaldumin rooliin on huhuttu pitkin kesää Bayern Münchenin Thiago Alcántaraa, mutta Liverpool on kiristänyt kukkaronsa nyörejä koronakriisistä johtuen. Toistaiseksi Liverpool ei ole Bayernin hintapyyntöä hyväksynyt.