Real Madridin puolustaja sivuun päähän tulleen tällin vuoksi? – ”Emme ota riskejä”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid saavutti torstaina kuudennen peräkkäisen voittonsa kuudesta koronatauon jälkeisestä ottelustaan, kun Getafe kaatui maalein 1-0. Voittoputki ja sarjajohdon kasvaminen luonnollisesti ilahduttaa, mutta takaiskunkin Real koki, kun keskuspuolustaja Raphaël Varane joutui jättämään kentän jo puolen tunnin pelin jälkeen.

Varane sai kovaa vauhtia tulleen pallon suoraan kasvojensa oikealle puolelle, käytyään kaksinkamppailua Getafe-toppari Xabier Etxeitan kanssa. Varane yritti toipua tärskystä juuri sopivasti koittaneen juomatauon aikana, mutta turhaan. Olo oli hutera ja hän poistui pökerryksissä pukusuojan uumeniin. Varanen tilalle kentälle tuli Éder Militão.

Real Madridin seuraava peli on jo sunnuntai-iltapäivällä vieraissa Athletic Bilbaota vastaan. Joukkueen päävalmentaja Zinédine Zidane pitää mahdollisena, että Varane ei tuossa ottelussa pelaa. Kasvoihin tullut tälli on heijastanut kipua niskanikamiin.

– Juuri nyt Varane ei voi hyvin, koska hän sai tärskyn niskanikamiin, Zidane sanoi torstai-iltana lehdistölle AS:n mukaan.

– Hän on kotonaan, ja lääkäri meni tapaamaan häntä. Katsotaan, miten hän voi huomenna, mutta emme ota mitään riskejä. Hän sai kovan iskun ja huomenna nähdään, mikä hänellä on.

Varane oli vaihtoon joutumiseensa saakka ainoa Real Madridin pelaaja, joka oli pelannut kaikki mahdolliset peliminuutit koronatauon päätyttyä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.