Voittoputki jatkui Sergio Ramosin viileällä viimeistelyllä – Real Madrid tarrasi entistä vankemmin kiinni mestaruuteen

© Kuva: Getty Images

Real Madrid jatkaa voittoputkessa koronatauon jälkeen. Torstai-iltana se kukisti Getafen varsin tiukassa ottelussa 1−0.

Maali syntyi 79. minuutilla rangaistuspotkusta, kun Sergio Ramos laukoi tarkasti Getafen maalin alakulmaan.

Ramosin rangaistuspotku oli seurausta Real Madrid -puolustaja Dani Carvajalin noususta. Carvajalilta vietiin jalat alta rikkeen arvoisesti ja tuomio oli siten oikea.

Real Madrid on pelannut koronatauon jälkeen kuusi ottelua ja voittanut ne kaikki. Se käytti tilaisuutensa ja karkasi La Ligan kärjessä jo viiden pisteen etumatkalle Barcelonaan nähden. Katalaanit ovat pudottaneet pisteitä tasapeleihin, joten ”Los Blancos” käytti paikkansa.

Kauden yllättäjiin lukeutuvan Getafen taistelu oli uskottava etenkin siihen nähden, että vastassa oli mestaruudessa kiinni oleva jättiseura.

Real Madrid hallitsi avausjaksoa, mutta Getafe sinnitteli pitkään mukana. Se kykeni luomaan myös itse joitakin maalipaikkoja. Realin päävalmentaja Zinédine Zidane ei ollut aivan tyytyväinen omiinsa ja pyrki kääntämään pelin madridilaisten eduksi tekemällä kolme vaihtoa tunnin kohdalla.

Varsinaiset maalipaikat olivat todella vähissä, sillä toista puoliaikaa pelattiin puoli tuntia ennen ensimmäistäkään laukausta maalia kohden toisella jaksolla.

Real Madrid onnistui ennakkosuosikkina tyrehdyttämään Getafen yritykset, vaikka altavastaajalle merkattiin tilastoihin enemmän maalintekoyrityksiä. Ne jäivät silti suurimmalta osin näennäisiksi.

Molemmilla joukkueilla on La Ligaa jäljellä viisi ottelua. Real Madrid on vankasti kiinni mestaruudessa sarjakärjessä, ja Getafe taistelee tiukasti paikasta euroturnauksiin sijalla kuusi, joka oikeuttaisi pääsyyn Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ensi kaudelle.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.