Donny van de Beekiä on yhdistetty Real Madridiin jo noin vuoden verran.

Aluksi van de Beekin oli määrä siirtyä Ajaxista Real Madridiin kuluvaksi kaudeksi. Osapuolet pääsivät tiettävästi yhteisymmärrykseen siirtosummasta, mutta lopulta van de Beek jäi Ajaxiin.

Madridilaismedia on rummuttanut siirtoa läpi kuluvan kauden.

Van de Beekin agentin mukaan keskikenttäpelaaja saattaa kuitenkin siirtyä toiseen seuraan koronaviruspandemian seurauksena, koska Real Madrid ei ole välttämättä valmis käyttämään suuria rahasummia tulevana kesänä.

– Kukaan ei vielä tiedä, mitä tapahtuu. Useat seurat ovat olleet kiinnostuneita jo pitkään. Katsotaan, mitä seuraavien viikkojen aikana tapahtuu. En aio sanoa juurikaan enempää, koska nämä asiat ovat luottamuksellisia, vaikka koronaviruspandemia onkin aiheuttanut muutoksia joillekin kiinnostuneille seuroille ja meidän on siten seurattava tilannetta, Guido Albers totesi Voetbal Internationalille.

– Kaikki muuttuu tämän tilanteen vuoksi, mutta on oltava myös realisti. Tämän koronaviruspandemian vuoksi myös seurat, jotka ajattelivat jo, ettei heillä olisi mahdollisuuksia van de Beekin hankinnan suhteen, voivat ottaa häneen yhteyttä ja niin he tekevätkin.