Real Madrid voitti torstaina Valencian kotikentällään 3-0 La Ligassa, mutta ottelusta olisi voinut kehkeytyä erilainen, jos Los murcelagosin avausjaksolla iskemä osuma olisi hyväksytty.

Carlos Solerin taidokas syöttö tavoitti Madridin linjan taakse hiippaileen Rodrigo Morenon, joka luuli jo vieneensä vieraat johtoon, mutta maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen.

Syynä tähän oli, että hänen hyökkääjäkollegansa Maxi Gómezin katsottiin vaikuttaneen peliin syötön ollessa matkalla Rodrigolle. Videotarkistuksesta selvisi, että Gómezin kantapää oli lievästi alempana kuin Madridin puolustajan Ferland Mendyn olkapää, joten paitsiotuomio vei Valencian avausmaalin.

Valencian ja Real Madridin pelaajat kävivät kuumana toisilleen tuomariston hylättyä maalin.

– Aina tätä samaa, aina tätä samaa! huusi Valencian keskikenttäpelaaja Dani Parejo Marcan mukaan.

Valencian laitapuolustaja José Gayà sai protestoinnista varoituksen osoitettuaan mieltään erotuomari José María Sánchez Martínezille.

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos turhautui Valencian pelaajien ja valmentajien kiukutteluun.

– Anna jo olla, huusi Ramos Valencian päävalmentajalle Albert Celadesille.

Sánchez Martínez pyysi myös Ramosia rauhoittumaan ja sanoi, ettei Valencian painostus vaikuta häneen mitenkään.

Celades harmitteli hylättyä maalia ottelun jälkeen, mutta myönsi, että kolmen maalin tappiota ei voi laittaa yksittäisen tilanteen piikkiin.

– Meistä se vaikutti epäreilulta päätökseltä ja se muutti ottelun suunnan, sanoi Celades Marcan mukaan.

– Emme pelanneet toisella puoliajalla hyvin. Meidän tasomme laski varsinkin heidän maalinsa jälkeen, ja se kostautui meille lopussa.

LUE MYÖS: