Atlético Madrid haki lauantain alkuillassa jälleen tukevampaa jalansijaa sarjakärjessä, tällä kertaa putoajakandidaatti Elchen vieraana. Pisteet pääkaupunkiin onnekkaastikin lukemin 0-1.

Tottenhamista lainalla Elchen maalilla pelaava Paulo Gazzaniga joutui antautumaan 23. minuutilla, kun puolustajan kädestä kimmokkeen ottanut Marcos Llorenten veto upposi verkkoon. Jo aiemmin Luis Suárez oli hoitanut pallon maaliin, tilannetta kuitenkin edelsi paitsio.

15 - Atlético de Madrid's Marcos Llorente has had a hand in 15 goals in LaLiga in 2021 (7 goals and 8 assists), only Lionel Messi (27) and Gerard Moreno (16) have been involved in more in this period. Inspired.

Juuri avauspuolikkaan varsinaisen peliajan lopussa pallo pamahti isäntien Diego Gonzalesin kyynärpäähän boksissa. Erotuomari Mario Lopez osoitti suoraan rangaistuspilkkua, mutta tarkisti tilanteen VAR:n avulla. Lopulta rankkari peruttiin, tauolle vieraiden hallitseman jakson jälkeen tilanteessa 0-1.

Reilun tunnin pelin jälkeen Suárez teki melkoisen maalin. Uruguaylainen karkasi läpi, toimitti pallon ensin vasempaan tolppaan, ja jatkoi sen kimmokkeesta oikean tolpan juureen. Ikävä kyllä osuma rakentui paitsiotilanteesta.

65. minuutilla Koke saapui kentälle Angel Correan tilalle – kyseessä Atlético-legendan 350. ottelu La Ligassa.

350 - Koke has become the third Atlético de Madrid player to reach the 350 appearances in LaLiga after Adelardo (401) and Tomás Reñones (367). Historic.

Atlético oli jälleen menettää voittonsa, kun viittä minuuttia ennen täyttä aikaa Antonio Barragan pääsi yrittämään läheltä – pallo kuitenkin korkeuksiin yli maalin.

90. minuutilla Llorente onnistui vielä osumaan palloon boksissa kädellään – pallo pilkulle. Jan Oblak heittäytyi oikeaan suuntaan, Fidelin veto osui tolppaan.

Voitto tiesi Atléticolle jälleen viiden pinnan kaulaa sarjataulukossa Real Madridiin – joka kohtaa kello 22 Suomen aikaa alkavassa ottelussa kotonaan Osasunan.