Levante ja Atlético päätyivät 1-1 -tasapeliin keskiviikkoiltana La Ligassa.

Tasapelipisteen myötä Atlético on kuusi pistettä Real Madridin edellä, joka on pelannut yhden ottelun Atléticoa enemmän.

Atléticolle pistemenetys oli toinen puoleentoista viikkoon, sillä viime viikon maanantaina Celta haki tasapelipisteen mukaansa Metropolitanolta.

Levante iski ottelun avausmaalin 17. minuutilla. Josema Giménez epäonnistui katkossaan ja Levante pääsi nopeaan vastahyökkäykseen Atléticon kenttäpuoliskolla. Jorge de Frutos syötti Enis Bardhille ja Bardhi iski Levanten johtoon päästyään nokikkain Jan Oblakin kanssa.

Takaiskumaalista huolimatta Atlético pelasi todella hyvän ensimmäisen jakson, eikä päästänyt Levantea käytännössä kenttäpuoliskolleen. Atlético nousi tasoihin 37. minuutilla, kun Marcos Llorenten boksin ulkopuolelta lähtenyt laukaus kimposi Levante-puolustuksen kautta ohi Aitor Fernándezin.

Toisella jaksolla Atlético jatkoi pelin hallitsemista, mutta ei kyennyt muuttamaan sitä maaleiksi. Ángel Correa sai loistopaikan voittomaalin tekemiseen, kun Luis Suárezin laukaus kimposi Aitorista argentiinalaiselle, joka pääsi laukomaan kohti tyhjää maalia, mutta yritys viuhui yli maalin.

Atlético jatkaa kauttaan lauantaina, kun se kohtaa toistamiseen Levanten. Sillä kertaa ottelu pelataan Metropolitanolla.