Barcelonan huippumaalivahti Marc-André ter Stegenin mukaan joukkueen pelaajat tekevät kaikkensa sopeutuakseen tällä viikolla saapuneen Quique Setiénin uudenlaisiin ajatuksiin.

Entinen Real Betis -luotsi värvättiin Ernesto Valverden tilalle, kun hän sai potkut Barcelonan hävittyä Atlético Madridille Espanjan Supercupin välierissä.

Setién on ehinyt valmistella uutta joukkuettaan sunnuntain Granada-otteluun vain muutaman päivän ajan, mutta ter Stegenin mukaan kaikki pelaajat tekevät parhaansa pannakseen 61-vuotiaan espanjalaisluotsin uudet ajatukset saman tien toimeen.

Saavuttuaan Camp Noulle, Setién on nostanut Barcelonan harjoitusten intensiteettiä saadakseen pelaajista enemmän irti, järjestäen myös joukkueen keskeisen ruokailun parantaakseen pukuhuoneen yhtenäisyyttä.

[readmore from=Barcelona]

– Ensinnäkin, haluan kiittää Ernestoa, joka on tehnyt mahtavaa työtä näiden viimeisten vuosien aikana. Kaikki arvostus meiltä. Kiitos, ter Stegen kertoi Marcan mukaan.

– Nyt meillä on uusi valmentaja, joka yrittää muuttaa asioita. Jokainen näkee jalkapallon eri tavalla. Me kuuntelemme ja yritämme tehdä sen mitä hän (Setién) meiltä pyytää. Toivomme, että hän on menestyvä.

Ter Stegen ei ole pelannut Barcelonan kahdessa viimeisessä ottelussa loukkaantumisen takia, mutta on palannut täyteen pelikuntoon sunnuntain Granada-kamppailua varten.