La Liga jyrähti Sevillan pelaajien bileistä – ”Vaarantavat koko sarjan jatkumisen!”

© Kuva: Getty Images

Neljän Sevilla-pelaajan käytöstä ei ole katsottu Espanjassa hyvällä.

Uutisoimme eilen, että Sevillan Éver Banega, Luuk de Jong, Lucas Ocampos ja Franco Vázquez järjestivät allasbileet, joissa oli paikalla ainakin 12 henkilöä.

Juhlat tulivat julki, kun Banegan vaimo latasi kuvia Instagramiin. Kuvat poistettiin myöhemmin, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Sevilla julkaisi Twitter-tilillään pelaajien henkilökohtaiset anteeksipyynnöt, mutta lisää voi olla luvassa.

AS:n tietojen mukaan La Liga lähetti tapauksen jälkeen tiedotteen kaikille kahdella ylimmällä sarjatasolla kilpailevalle seuralle.

– Tietoomme on tullut, että osa pelaajista ei ole kyennyt noudattamaan terveysviranomaisten määräyksiä. Tällainen käytös on käsittämätöntä eikä tätä voi hyväksyä, tiedotteessa AS:n mukaan sanottiin.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas sanoi tuoreeltaan, että sarjan suunnitellaan jatkuvan jo 11. kesäkuuta. Paluusuunnitelmat ovat kuitenkin vaarassa, mikäli Sevilla-pelaajien kaltaisia määräysten rikkomisia vielä havaitaan.

– Tällainen käytös vaarantaa koko sarjan jatkumisen. Tämä osoittaa kunnioituksen puutetta La Ligaa, seuroja, muita pelaajia ja valmentajia kohtaan, tiedotteessa sanottiin.

Tebasilta kysyttiin suoraan näkemystä Sevilla-pelaajien toiminnasta. Tebas vihjasi, että rangaistus voi tulla, mutta asiaa käsitellään tässä vaiheessa kulisseissa.

– La Liga käsittelee asian, mutta sen ei tarvitse julkistaa aikomuksiaan. Kyseeseen voivat tulla ennaltaehkäisevät toimet tai rangaistukset, mutta en aio tiedottaa niistä.

– Meillä on 18 000 työpaikkaa vaakalaudalla. On oltava hyvin vastuuntuntoinen kaikessa, mitä me teemme.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!