Luis Suárez on lähettänyt Josep Maria Bartomeulle tiukan viestin, toivoen Barcelonan istuvalta puheenjohtajalta enemmän rehellisyyttä ja selvyyttä hänen tulevaisuutensa kohdalla.

Suárez, 33, on yksi Barcelonan suursiivouksen potentiaalisista uhreista. Ajaxia ja Liverpoolia aiemmin urallaan edustanut hyökkääjä haluaisi jäädä Camp Noulle, mutta vain jos koko seura luottaa hänen tekemiseensä kentällä.

– Lehdissä on ollut puhetta presidentin antamista nimistä ja mahdollisista muutoksista, mutta kukaan ei ole kertonut minulle, että he haluaisivat jatkaa ilman minua, Suárez kertoi haastattelussa El Paisille.

– Jos minun lähtöni on seuran toive, olisi kiva kuulla se suoraan siltä henkilöltä, joka on päätöksestä vastuussa. Olen ollut Barcelonassa kuusi vuotta, eli tarpeeksi pitkään kuullakseni mitä he todella minusta ajattelevat. Jos olen yksi niistä, kenet he haluavat myydä, heidän pitäisi sanoa se minulle suoraan.

– Haluan olla seuralle parhaaksi ja minun suunnitelmani on jatkaa täällä, mutta jos seura näkee minut uhrauksen arvoisena, minulla ei ole ongelmia keskustella asiasta päättäjien kanssa. [Haluan jäädä] niin pitkään kun minuun luotetaan. Olen saanut faneilta tukea saapumispäivästäni lähtien ja se antaa minulle voimaa jatkaa.

[readmore from=Barcelona]

Suárez olisi valmis hyväksymään jopa vaihtopelaajan roolin ensi kaudella, jos Barcelona päättäisi vahvistaa hyökkäystään tämän kesän siirtoikkunassa.

– Hyväksyisin sen täällä, koska olen hyväksynyt sen urallani aina. Kilpailu on aina hyvästä, ja jos minun tulisi valmentajan mielestä aloittaa penkiltä, minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa. Voin silti auttaa tätä seuraa paljon.