Onko Real Madridin kriisi ohi, Santiago Solari? – ”Me olemme pysyvässä kriisissä”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madridin voitokas meno sai keskiviikkona jatkoa 5-0 -voitolla Viktoria Plzenistä (lue raportti). Voitto merkitsi samalla sitä, että joukkueen väliaikaisvalmentaja Santiago Solari otti komealla tavalla paikkansa Real Madridin seurahistoriassa. Solarista tuli vasta toinen valmentaja, joka on voittanut kolme ensimmäistä otteluaan Realin puikoissa ilman ainuttakaan takaiskumaalia (lue lisää).

Argentiinalainen oli luonnollisesti voittoon hyvin tyytyväinen.

– Monet asiat sujuivat hyvin, mutta erityisesti pidin hyvästä asenteesta ja maaliahneudesta. Kun pelaajat ovat noin laadukkaita, pystyy tekemään monta maalia, Solari totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

Siihen, voiko Real Madridin kriisin todeta nyt olevan ohi, Solarilla oli lehdistötilaisuudessa erikoinen vastaus.

– Herra ei taida tuntea Madridia. Me elämme pysyvässä kriisissä, vaikka voitimmekin Mestarien liigan.

Solari tekee työtään väliaikaisella sopimuksella. Hyvät tulokset ovat poikineet Solarille mittavaa tukea joukkueen pelaajilta, ja monet uskovat hänellä olevan mahdollisuuksia pestin vakinaistamiseen. Solari ei puheilla silti päätään vaivaa.

– Voin ajatella vain seuraavaa ottelua. Näen vain ketjun seuraavan lenkin. Tästä hetkestä lähtien seuraava ottelu on kaikkein tärkein, ja siihen meidän on keskityttävä kaikilla voimillamme.

Solari kieltäytyi ottamasta kunniaa voitosta itselleen, vaan kehui varauksetta pelaajiaan.

– Pelaajat pystyvät mihin vain haluavat. Heillä ei ole rajoja eikä kattoa. Joissain otteluissa meillä on vaikeuksia, mutta vain harvoin käy niin, että tämä joukkue ei tee maalia.

– Kunnia näistä kolmesta ottelusta kuuluu pelaajille.

Solari antoi keskiviikkona Mestarien liigassa pelivuoron Thibaut Courtois’lle, mutta hän ei myönnä sitä epäluottamuslauseeksi pitkäaikaiselle ykkösvahdille Keylor Navasille.

– Ihailen Keyloria suuresti jalkapalloilijana ja kunnioitan häntä ihmisenä. Hän on myös tärkeä pelaaja tässä joukkueessa.

– Pelaaja ei ole tärkeä vain silloin, kun hän pelaa, Solari muistuttaa.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden