Real Madrid nappasi Santiago Solarin aikakauden kolmannessa ottelussa kolmannen voiton murskattuaan tshekkiläisen Viktoria Plzenin vieraskentällä Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella luvuin 5-0.

Solarin miehistön sankarina toimi Karim Benzema, joka vastasi kahdesta maalista. Benzema nousi maaliensa ansiosta Mestarien liigan historian neljänneksi parhaimmaksi maalintekijäksi 60 osumallaan. Benzeman illan ensimmäinen maali oli samalla ranskalaisen 200. osuma Real Madridin riveissä.

Viktoria Plzen aloitti ottelun loistavasti. Tshekkiläiset hallitsivat ottelua ja loivat ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kolme tekopaikkaa ja osuipa pallo kerran Real Madridin ylärimaankin. Sitä lähemmäs isännät eivät päässeet ottelun aikana.

Real Madrid iski ensimmäisen maalinsa 20 minuutin jälkeen, kun Benzema pääsi laukomaan boksin keskeltä pelivälineen ohi Plzenin maalia vartioineen Ales Hruskan. Kolmea minuuttia myöhemmin nähtiin jo toinen maali. Casemiro voitti pääpallon ja puski Madridin kahden maalin etumatkalle.

Benzema teki historiallisen osumansa kymmenisen minuuttia ennen taukoa ja maali oli sen arvoinen. Ranskalainen viiletti yksin läpi Plzenin puolustuksen ja teki hienon yksilösuoritusmaalin.

Vielä muutama minuutti ennen taukoa Gareth Bale iski Real Madridin neljännen saatuaan pallon boksissa. Bale laukoi suoraan ilmasta pallon takakulmaan. Real Madridin viidennestä vastasi toisella jaksolla Toni Kroos nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

Real Madrid nousi murskavoittonsa ansiosta lohkonsa kärkeen maalieron turvin.