Real Madrid ja Barcelona ovat Internazionalessa pelaavan Milan Skriniarin perässä. Näin kertoo topparia edustavan Stars & Friend -yhtiön osakas Mithat Halis.

– Real Madrid haluaa hankkia hänet, kuten myös Barcelona. Nuo seurat voivat suostutella Interin myymään tänä kesänä, Halis sanoi.

Halisin mukaan ongelmana ovat agentit, jotka yrittävät saada Skriniarin suostumaan sellaiseen siirtoon, josta he itse hyötyvät mahdollisimman paljon. Esimerkkinä Halis mainitsi yhden tunnetuimmista jalkapalloagenteista.

– Liikkellä on runsaasti agentteja, jotka toimivat kuin kannibaalit. Mino Raiola, joka edustaa muun muassa Zlatan Ibrahimovicia ja Paul Pogbaa, pyrkii toimillaan sekoittamaan Skriniarin pään.

– Mutta hän on meidän pelaajamme. Inter maksoi hänestä 28 miljoonaa euroa Sampdorialle ja kuusi kuukautta myöhemmin Manchester City tarjosi 55 miljoonaa. Nyt Skriniarin arvo vaikuttaisi olevan 100 miljoonaa. Mahdollinen siirto vaikuttaa kuitenkin monimutkaiselta kannibaaliagenttien toimien vuoksi.

24-vuotias Skriniar on pelannut Interissä kesästä 2017 lähtien. Tällä kaudella otteluita on kertynyt 36, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Slovakian maajoukkueessa Skriniar on pelannut 24 ottelua.