Diego Simeone saapui Atléticon peräsimeen joulukuussa 2011.

Atlético elää seurahistoriansa parasta ajanjaksoa. Simeone on onnistunut nostamaan Atléticon Euroopan kärkiseurojen joukkoon.

Varsin intensiivisenä ja aggressiivisenakin valmentajana tunnettu Simeone käväisi hiljattain argentiinalaislehti Olén haastattelussa.

Lue täältä, miten Simeone yritti hankkia Leo Messin kesällä Atléticoon.

Simeone paljasti haastattelussa, ettei kykene juurikaan miettimään muuta kuin jalkapalloa. Vapaa-aika menee täysin jalkapallon ajattelemisen parissa.

– Jalkapallo on ympärivuorokautista. Sellaista se on. Kun menet nukkumaan, joku toinen on hereillä ja ajattelee jalkapalloa. Hereillä oleva saa etulyöntiaseman samalla, kun sinä nukut. Sen vuoksi on oltava varuillaan. Menet elokuviin ja se kestää puolitoista tuntia. Elokuva voi olla hyvä, mutta jossain vaiheessa alat miettimään, kenet laitat avauskokoonpanoon. Valitset Ángel Correan ja João Félixin välillä.

Simeone miettii jalkapalloa jopa unissaan.

– Tätä on vaikea selittää, mutta en koskaan lopeta jalkapallon ajattelemista. Olin sitten vaikka lepäämässä. Yleensä rentoudun ja menen nukkumaan ajatellessani, miten peluutan joukkuettani seuraavassa ottelussa.

Lähde: Olé