Diego Simeone paljasti: Halusi Leo Messin Atléticoon – ”Tiedustelin sitä Luis Suárezilta”

© Kuva: Getty Images

Leo Messi siirtyi elokuun alussa vapaana agenttina PSG:hen. Messi ei kyennyt jatkamaan uraansa Barcelonassa seuran talousvaikeuksien vuoksi.

Atléticoa pian jo kymmenen vuoden ajan valmentanut Diego Simeone käväisi kotimaansa Olé-lehden haastattelussa ja kertoi tiedustelleensa Luis Suárezin avulla, olisiko Messi ollut kiinnostunut siirtymään PSG:n sijaan Atléticoon.

Simeonen mukaan oli kuitenkin jo selvää, että Messi jatkaisi uraansa Pariisissa.

– Kerron hauskan yksityiskohdan. Soitin Suárezille. En missään vaiheessa puhunut Messin kanssa, mutta kysyin Suárezilta, mitä Messi miettii. Tiedustelin Suárezilta, onko mitään mahdollisuutta, että Messi haluaisi pelata Atléticossa. Se mahdollisuus kesti kolme tuntia, koska PSG oli pakkomielteinen Messin hankinnan suhteen. Katsoin lentokoneen lentävän taivaalla ja mietin, että se mahdollisuus meni siinä, Simeone nauroi.

Simeone ei ole koskaan valmentanut Messiä, eikä pelannut taiturin kanssa samassa joukkueessa. Simeone lopetti A-maajoukkueuransa kesällä 2002. Messi sen sijaan debytoi Argentiinan A-maajoukkueessa elokuussa 2005.

– En saanut mahdollisuutta valmentaa häntä. Messi oli aina Barcelonassa ja minä Atléticossa, emmekä pelanneet samaan aikaan Argentiinan A-maajoukkueessa. Messi osoittaa jatkuvaa voitonhalua. Jos minulta kysytään, millaisessa joukkueessa hänen on pelattava, sanoisin, että Messin pitää pelata joukkueessa, joka tietää miten voittaa. Tärkeintä on se, että joukkue on valmistautunut voittamaan. Ei ole ajateltava Messiä, vaan joukkuetta kokonaisuutena.

Lähde: Olé


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.