Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone tarkensi julkisuuteen vuotaneita kommenttejaan Barcelonan Lionel Messistä ja Juventuksen Cristiano Ronaldosta.

Viime kesän MM-kisojen aikaan Simeone antoi lähettämässään ääniviestissä ymmärtää, että hän pitää portugalilaisesta Ronaldosta enemmän kuin maanmiehestään Messistä. Viesti löysi lopulta tiensä lehdistölle.

– Messi on todella hyvä, mutta hän on todella hyvä, koska häntä ympäröivät poikkeukselliset pelaajat. Mutta jos sinun pitäisi valita normaaliin joukkueeseen joko Messi tai Ronaldo, niin kummman ottaisit? sanoi Simeone viestissä Mirrorin mukaan.

Atléti-luotsi tarkensi viime kesän sanomisiaan ja vertaili jälleen supertähtiä.

– Minusta Ronaldo sopii paremmin joukkueeseen, jolla on vähemmän ratkaisuja, koska hän tarjoaa monia ratkaisuja, kommentoi Simeone Marcan mukaan.

– Messi on paljon parempi joukkueelle, joka keskittyy jalkapalloon.

– Puhutaan hyvin pienistä eroista, miten joukkue pelaa. Cristiano voi ratkaista pelin eri tavalla, hän ei tarvitse kymmentä hyökkäystä. Hän teki kaksi puskumaalia meitä vastaan ja olimme ulkona [Mestarien liigasta].

– Kummatkin heistä tarvitsevat joukkuetta, mutta erot ovat hyvin pieniä. Lionel pelaa aina paremmin hyökkäävässä joukkueessa. Toinen voi voittaa pelin kahdella teolla, hän [Ronaldo] yksinkertaistaa tilanteita.

– Messi on lumoava, koska hän pelaa taidokasta jalkapalloa. Leo pelaa joukkueessa, joka imartelee hänen kaikkia lahjojaan. Hän päätyy aina löytämään ratkaisuja.