Barcelona ja Real Madrid ovat tuttuun tapaan La Ligan selkeä kärkikaksikko. Kolmossijassa ja suorassa Mestarien liigan lohkovaihepaikassa on tiukimmin kiinni Sevilla. Maanantainen ottelu Levantea vastaan tuotti kuitenkin Sevillalle pettymyksen, sillä kotijoukkue Levante nousi lopussa 1-1 -tasapeliin Diego Carlosin omalla maalilla. Sevillan johtomaalin teki Luuk de Jong aivan toisen puoliajan alkajaisiksi.

Sevilla on edelleen viisi pistettä edellä viidentenä olevaa Getafea, mutta kamppailu Mestarien liiga -paikoista kiristyi, kun Sevilla jäi ilman täyttä pistepottia. Valmentaja Julen Lopetegui otti tasapeliin jäämisen omaan piikkiinsä. Sevilla teki reilun tunnin pelin jälkeen kolme vaihtoa, ja myöhemmin vielä kaksi, ja nämä sekoittivat Lopeteguin mielestä joukkueen pelin.

– Tunnelmat eivät ole hyvät, sillä halusimme voittaa. Levante oli viimeisellä 15-minuuttisella parempi, ja me menetimme paljon palloja, Lopetegui totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Vastuu kuuluu valmentajalle, sillä pystyimme tekemään viisi vaihtoa. Sen sijaan, että ne olisivat parantaneet peliämme, pelasimmekin huonommin.

[readmore from=Sevilla]

– Kyse oli pelin lukemisesta. Levante onnistui siinä paremmin kuin me. Emme pystyneet vastaamaan heidän lopun hallintaansa.

– Pelaajien jalat toimivat kyllä. Fyysisesti joukkue teki ahkerasti töitä. Toivon, että toivumme perjantain peliin mennessä, Lopetegui päätti.