Sevilla jatkaa liigataulukon sijalla neljä, otettuaan sunnuntaina kotikentällä tasapelipisteen Eibarilta. Vaikka vieraat löytyvät tilastosta kuusi sijaa alempaa, voi isäntien tasapeliä lopulta pitää suurena voittona.

Eibar nimittäin johti ottelua 2-0, vielä kuutta minuuttia ennen täyttä aikaa. Tässä vaiheessa kotijoukkueen taivas näytti synkentyneen pysyvästi; Ever Banega ajettiin toisen varoituksen saattelemana kentältä.

Wissam Ben Yedder kuitenkin kavensi 88. minuutilla, ja Pablo Sarabia teki tasoituksen ajassa 90+2. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán on melkoinen linnake; Sevilla ei ole hävinnyt sillä sitten viime syyskuun.