Barcelonan päävalmentaja Quique Setién ei ollut tyytyväinen ottelun lopputulokseen, kun hänen joukkueensa jäi perjantai-iltana maalittomaan tasapeliin Sevillaa vastaan.

Barcelona ei onnistunut murtamaan Julen Lopeteguin miehistöä, joka on nyt sarjataulukon kolmannella sijalla. Kolmesti kohti maalia laukonut Lionel Messi oli ainut vieraiden pelaaja, joka todella pystyi edes testaamaan Sevilla-maalivahti Tomas Vaclikia.

Maaliton tasapeli tarkoittaa sitä, että Real Madrid voi ylittää Barcelonan sarjataulukon piikkipaikalla sunnuntaina. Zinédine Zidanen valkopaidat kohtaavat huomenna Real Sociedadin, kun kautta 2019-20 on sen jälkeen jäljellä enää kahdeksan peliä.

– Me tiesimme ennen kauden jatkumista, että se olisi hankala voittaa jokainen peli, Setién kertoi Marcan mukaan lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

[readmore from=Barcelona]

– En ole tyytyväinen pisteeseen, mutta se on kahdesta huonosta vaihtoehdosta se parempi.

– Mestaruus ei ole enää käsissämme, se on muuttunut. Mutta, en usko että Real Madridkaan tulee voittamaan jokaista ottelua.

Barcelona palasi vakuuttavasti pelikentille koronavirustauon jälkeen, voittaen sekä Real Mallorcan että Leganesin. Aikataulu on kuitenkin hektinen, ja seuraavaksi joukkue kohtaa Athletic Bilbaon, Celta Vigon sekä Diego Simeonen Atlético Madridin.

Muokattu 20.6.2020 klo 23:39 Real Madrid pelaa sunnuntaina.