Juventus otti tiistaina niskalenkin Barcelonasta ja Cristiano Ronaldo Lionel Messistä, kun italialaisseura nousi 3-0-voittonsa turvin Mestarien liigan lohkonsa voittajaksi ohi Barcelonan. Cristiano Ronaldo teki maaleista kaksi, molemmat rangaistuspotkusta.

Portugalilaisen maalisaldo on nyt 12 maalia kauden kymmenessä ottelussa, kun Messi on osunut 14 pelissä seitsemän kertaa. Cristiano Ronaldo on enää seitsemän maalin päässä maailman kaikkien aikojen maalintekijän tittelistä.

Cristiano Ronaldo is:

- 7⃣ goals away from becoming the player with the most official goals in football history.

- 5⃣ goals away from equalling Pelé's official goal tally.

759 | BICAN
757 | PELÉ
752 | CRISTIANO. 🔥

– Tämä oli ”Mission Almost Impossible” (lähes mahdoton tehtävä), Cristiano Ronaldo vitsaili pelin jälkeen Movistarin haastattelussa.

– Tärkeintä oli saada peliin vahva alku. Kun johdimme 20 minuutin jälkeen jo 2-0, uskoimme pystyvämme siihen.

– Tästä voitosta on paljon apua itseluottamuksellemme. Tarvitsimme tällaista voittoa isoa joukkuetta vastaan.

Barcelona protestoi ankarasti Juventuksen ensimmäistä rangaistuspotkua, jossa Cristiano Ronaldo meni maihin kaksinkamppailussa Ronald Araújon kanssa. Juventus-hyökkääjä ei halunnut arvioida tuomion onnistumista liian syvällisesti.

– En osaa sanoa (menikö se oikein), koska en ole nähnyt sitä televisiosta. Joskus rankkareita annetaan kevyesti. En kuitenkaan halua puhua siitä, koska tuomarin tehtävä on aina vaikea.

– Kun tekee Camp Noulla kolme maalia, ansaitsee epäilemättä mennä jatkoon lohkovoittajana.

[readmore from=Barcelona]

Kaksi 2010-luvun suurta pelaajaa, Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi, kohtasivat nyt ensimmäisen kerran kentällä yli 2,5 vuoteen, eli sen jälkeen kun ensinmainittu siirtyi Real Madridista Juventukseen. Cristiano Ronaldo kommentoi supertähtien jälleennäkemistä hyvin kunnioittavaan sävyyn.

– Olemme olleet yhdessä palkintoseremonioissa jo 12-13 vuotta. En ole koskaan pitänyt Messiä kilpailijana, vaan se kaikki on median aikaansaannosta. Olemme aina tulleet loistavasti toimeen. Jos kysytte asiaa Leolta, hän vastaa samoin.

Lähde: Football-Italia