Barcelona isännöi Juventusta tiistai-iltana Camp Noulla Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Juventus voitti ottelun 3-0, ja voitti samalla lohkon.

Juventuksen oli tehtävä tiistai-iltana kolme maalia voittaakseen lohkon, sillä Barcelona voitti Juventuksen Torinossa 2-0.

Ottelu sai vauhdikkaan alun. Ronald Araújo ja Cristiano Ronaldo törmäsivät toisiinsa boksin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Tuomio näytti varsin kevyeltä. Ronaldo iski pilkulta varmasti Juventuksen johtoon.

Avausjakso oli tasainen, vaikka Juventus menikin jo kahden maalin etumatkalle vain seitsemän minuuttia Ronaldon avausmaalin jälkeen. Juan Cuadrado lähetti boksiin keskityksen ja sinne juossut Weston McKennie iski komealla volleylla torinolaisten toisen täysosuman.

Toisella jaksolla Barcelona oli Juventuksen niskan päällä ja hallitsi pelitapahtumia, mutta viimeistely-yritykset jäivät onnettomiksi ja Gianluigi Buffon oli viimeinen lukko Juventuksen maalilla.

Ronaldo iski illan toisenkin maalinsa pilkulta. Clément Lenglet pelasi palloa kädellään Barcelonan boksissa ja tuomari vei pallon pilkulle VAR-tarkasteluiden jälkeen. Tälläkin kertaa Ronaldo veti pidemmän korren ja ohitti ter Stegenin 11 metristä.

Barcelonalle kyseessä oli ensimmäinen kotitappio Mestarien liigassa peräti seitsemään vuoteen. Barcelona oli hävinnyt edellisen kerran kotikentällään Bayern Münchenille keväällä 2013. Sen jälkeen Barcelona pelasi jopa 38 peräkkäistä tappiotonta Mestarien liigan ottelua Camp Noulla.

Sevilla kukisti Rennesin 3-1. Youssef En-Nesyri osui kahdesti. Sevilla eteni jatkoon lohkokakkosena.