Real Madridin lainapelaaja teki ratkaisunsa – jatkaa vaikeuksista huolimatta Bundesliigassa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid hankki vuosi sitten lupaavan brasilialaisen keskikenttäpelaajan Reinierin riveihinsä muhkealla 30 miljoonan euron siirtosummalla. Täksi kaudeksi Reinier lainattiin Borussia Dortmundiin kahden vuoden lainapestillä, mutta lainakontrahdin purkamista etuajassa alettiin spekuloida pari viikkoa sitten, sillä peliaikaa Dortmundissa on tullut varsin niukasti.

Lehdistössä kerrottiin etenkin Real Valladolidin kiinnostuneen Reinierin lainaamisesta, mutta Goalin mukaan hän on nyt päättänyt jatkaa ainakin kuluvan kauden loppuun Dortmundissa. Reinier toivoo vastuun lisääntyvän kevään aikana, mutta jos näin ei käy, hän puntaroi tilannetta uudestaan ensi kesänä.

Reinierin kannalta mahdollisesti hyvä uutinen on Dortmundin valmentajan vaihtuminen Lucien Favresta Edin Terziciin. Terzicin kerrotaan ilahtuneen Reinierin viimeaikaisista otteista harjoituksissa, ja viitteitä seuraavan tilaisuuden tulemisesta pian on ilmassa.

Reinier on pelannut tällä kaudella yhteensä vain 136 minuuttia kahdeksassa ottelussa. Edellisen kerran hän sai peliaikaa 12. joulukuuta. Mikäli tilanne ei olennaisesti muutu kevään aikana, uhkaa kaudesta tulla pienimuotoinen ”välikausi” nuorelle pelaajalle.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.