Borussia Dortmund sai nauttia kahden kauden ajan erinomaisesta lainasopimuksesta, kun Real Madridin sopimuspelaaja Achraf Hakimi teki loistavan läpimurron Bundesliigassa ja Mestarien liigassa Dortmundin keltaisessa peliasussa. Nyt Hakimi loistaa Interissä, sillä Real Madrid päätti lopulta luopua kasvatistaan kokonaan.

Dortmund innostui Hakimin lainasta kuitenkin niin paljon, että päätti ottaa toisenkin Realin pelaajan, tammikuussa 19 vuotta täyttävän Reinierin täksi kaudeksi lainalle. Nuoren brasilialaisen pelintekijän kausi ei ole kuitenkaan sujunut lainkaan, kuten toivottiin.

Reinier on pelannut Dortmundissa kahdeksassa ottelussa yhteensä vain vaatimattomat 136 minuuttia. Bundesliigassa minuutteja on tullut neljässä ottelussa 70 ja Mestarien liigassa 17. Dortmundin avauskokoonpanossa hän ei ole ollut kertaakaan. Tehojakaan ei ole kertynyt.

Dortmundin urheilujohtaja Michael Zorcilta kysyttiin, haluaako Dortmund purkaa Reinierin kaksivuotisen lainasopimuksen etuajassa. Vastaus oli suhteellisen diplomaattinen.

[readmore from=Reinier]

– Emme halua keskeyttää lainaa. Kuuntelemme tietysti kaikkia. Jos joku ei ole tyytyväinen vähäiseen peliaikaansa, sanokoon sen. Me emme tee sitä aloitetta, Zorc totesi Mundo Deportivon mukaan.

Real Madrid hankki Reinierin vuosi sitten brasilialaisesta Flamengosta vajaalla 30 miljoonalla eurolla. Hänestä on povattu Madridin tulevaisuuden runkopelaajia, mutta tämä kausi on mennyt alle odotusten.