Atlético Madrid ja brasilialaisseura Flamengo neuvottelevat tällä haavaa Reinier-nimisestä huippulahjakkuudesta.

Kyseessä on tuorein timantti brasilialaisessa jalkapallossa. Reinierillä on ikää 17 vuotta, mutta hänet nostettiin jo viime kesänä Flamengon edustusjoukkueeseen. Madridilaislehti AS:n mukaan neuvottelut seurojen välillä ovat jo melko pitkällä, ja Atléticon edustaja kävi jo tekemässä pelaajalle tarjouksen aiemmin tässä kuussa.

Keskikentällä operoiva Reinier näytti AS:n mukaan siirrolle vihreää valoa, mutta vielä pitäisi päästä siirtosummasta yksimielisyyteen. Reinierin sopimuksen ulosostohinta on tuhti, 70 miljoonaa euroa. Atletissa ollaan luottavaisia, että hintaa voidaan neuvotella alaspäin, mutta Flamengosta on sanottu AS:lle, ettei Reinieriä myydä halvemmalla kuin millä Vinícius ja Rodrygo lähtivät Real Maridiin.

Flamengo myi Viníciuksen Realille 45 miljoonalla eurolla kesällä 2018. Real osti samalla summalla Rodrygon Santosista viime kesänä. Tällä hetkellä näyttää siis siltä, että Reinierin siirtosumma voisi asettua 50 miljoonan euron tietämille. Viime kesänä Flamengo jo hylkäsi 30 miljoonan euron tarjouksen, joka AS:n mukaan tuli Valioliigasta.

Atlético on nyt vahvimmin Reinierin kintereillä, mutta muitakin kiinnostuneita on. Vajaa vuosi sitten uutisoimme Real Madridin kiinnostuksesta Reinieriä kohtaan. Tiettävästi myös ainakin Manchester City, Juventus ja AS Roma seuraavat Reinierin otteita.

Euroopassa ei kovin paljon Reinieristä vielä tiedetä. Puhutaan hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta, joka on Transfermarktin mukaan pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua tehoin 3+2. Brasilian alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa Reinier on tehnyt viisi maalia kymmenessä ottelussa.